MAKEA RYE NACHO -TARJOTIN
&
SWEET RYE NACHO -PLATTER
Minulla oli ilo olla mukana kehittelemässä reseptejä Linkosuon uudelle tuotteelle
- THE RYE NACHOILLE!
Tässä makeaan muotoon luotu herkullinen RYE NACHO resepti !
Pääset tutustumaan tähän reseptiin myös
alla - VIDEON MUODOSSA:)
&
I was delighted to be part of developing recipe ideas for Linkosuo`s new product
- THE RYE NACHO!
Here is my SWEET creation for delicious RYE NACHO recipe!
Find out more from the VIDEO BELOW!:)
VALMISTUS/METHOD
NUTELLA
Paahda
hasselpähkinät uunin keskitasossa 180C/10 min.
Anna
jäähtyä.
Kierittele pähkinöitä käsien välissä, jolloin kuoret irtoavat.
Kaada
pähkinät blenderiin ja sekoita kunnes seos on tasaista. Auta tarvittaessa sekoittimella/lastalla.
Lisää
joukkoon sulatettu raakakaaomassa sekä taatelisiirappi & Sekoita tasaiseksi.
Tarvittaessa lisää joukkoon hieman vettä kunnes saat Nutellasta toivomasi
paksuista.
* * *
Roast the Hazelnuts in the middle of an oven 180C/10 min.
Let them cool down.
Roll the hazelnuts between your hands so that the skins fall off.
Pour them into a blender and blend until smooth. Help with a spatula if needed.
Add melted raw cacao mass and datesuryp into the mixture & blend until smooth.
Add water little by little if needed in order to reach the thickness of your choice.
VADELMAVAAHTO/ RASPBERRY FOAM
Erottele kikherneiden vesi erilliseen kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi n. 2 min. Lisää sen jälkeen omenaviinietikka, sitruunan mehu sekä sitruunan kuori. Jatka vatkaamista kunnes saat seoksesta kuohkeaa vaahtoa. Lopuksi kääntele vadelmat joukkoon.
Anna asettua pakkasessa väh. 2 h / Ota huoneenlämpöön n.30 min ennen tarjoilua
* * *
Separate the chickpea water in a separate bowl. Whisk with an electric whisker ~2min. Add apple cider vinegar, lemon juice and grated lemon chest. Whisk until the foam gets thicker & fluffy.
Carefully add the raspberries with the foam.
Let the foam set in a freezer min. 2 h / Take in a room temperature ~30min before serving
Kommentit
Lähetä kommentti